Dreams for Kids

Nattøj

Vi har et bredt udvalg af nattøj til piger og drenge fra alle vores mærker. Nattøjet er blødt og af høj kvalitet, og der er noget for enhver smag, da vi både har retro, klassisk og moderne designs. Nattøj kan bruges året rundt af både piger og drenge. Vi har både kortærmede til sommer og langærmede til vinteren. Vi har søde og smarte natkjoler og flotte pyjamasser til piger og drenge.

35%
 Stribet sovedyr natkjole fra Danefæ

Stribet sovedyr natkjole fra Danefæ

35%
 Lukoeje nattøj i lilla fra Danefæ

Lukoeje nattøj i lilla fra Danefæ

35%
 Lukoeje nattøj i grønt fra Danefæ

Lukoeje nattøj i grønt fra Danefæ

20%
NY
 Orange nattøj fra Småfolk

Orange nattøj fra Småfolk

60%
 lilla stribet kjole fra Okker Gokker

Lilla stribet kjole fra Okker Gokker

Dit barn kan sove trygt og godt i nattøj fra Dreams for Kids.

En god nats søvn er vigtig for både voksne og børn, ellers kan vi blive negative og uoplagte. Nattøj giver den rigtige komfort til barnet, som er med til at sikre, at barnet får den vigtige søvn om natten.

Nattøj til piger og drenge er uundværligt stort set året rundt, da børn har det med at sparke dynen af, og derved let kommer til at fryse om natten. Barnet kan også svede meget om natten og så er det vigtigt med nattøj som huden kan ånde igennem, derfor er alt vores nattøj nøje udvalgt.

Vi har nattøj, pyjamasser og natkjoler i størrelserne 2-6 år, og vi har helt sikkert også noget til dit barn. Vi har for eksempel det klassiske nattøj fra Milibe, Okker Gokker og Joha og det moderne og retro fra Danefæ og Småfolk.

Vi har nattøj, pyjamasser og natkjoler fra Danefæ, Joha, Katvig, Okker Gokker, Småfolk, Albababy, Fred's world, Noa Noa og vi udvider jævnligt med nye mærker, så hold øje med siden her.