By nord

By Nord er et dansk brand der har eksisteret siden 2008, og som især er kendt for deres enkle og stilrene design med store dyreprint. Her hos dremsforkids.dk finder du alt By Nord sengetøj i baby, junior og voksen størrelse, samt et bredt udvalg af deres puder og tæpper.
Designer Hanne Berzant som står bag By Nord, finder sin inspiration i naturen og det nordiske lys, hvilket vi ofte ser optræde på deres smukke og minimalistiske produkter. By Nord's produkter er fremtillet i lækre materialer, hvor der er kræset for hver enkelt lille detaljerne. Essensen af deres design er, at skabe smukke og funktionelle produkter, der fremstår enkle og rå og som er produceret i organiske materialer, hvor der er taget hensyn til vores natur. 

tune Filtrer Produkt
-20%
Elg VOKSEN sengetøj fra By Nord

Elg VOKSEN sengetøj fra By Nord

559,20 DKK

-20%
Isbjørn VOKSEN sengetøj fra By Nord

Isbjørn VOKSEN sengetøj fra By Nord

559,20 DKK

-20%
Hest JUNIOR sengetøj fra By Nord

Hest JUNIOR sengetøj fra By Nord

319,20 DKK

-20%
Ulv VOKSEN sengetøj fra By Nord

Ulv VOKSEN sengetøj fra By Nord

559,20 DKK

Vis flere produkter


God nattesøvn med By Nord sengetøj

Søvn er en nødvendighed i alles hverdag og en god nattesøvn er altafgørende for den kommende dag. Med By Nord sengetøj giver du dine børn – og dig selv – det bedste udgangspunkt for en god nats søvn. Sengetøjet er fremstillet i 100 % bomuld, som er super lækkert at sove i og let at vaske. Derudover har sengetøjet et lækkert tidsløst design, uden for mange hidsige farver, der kan bringe forstyrrelser ind i soveværelset. Sengetøjet fås i både junior- og voksenstørrelser og du kan også få By Nord sengetøj til din baby. Så uanset alder og størrelse, kan du altid få kvalitetsbevidst sengetøj fra By Nord til både dig og dine børn. 

Trænger børneværelset til et nyt udseende og lidt ny pynt? Måske har børnene for meget ensformigt sengetøj eller måske er du blevet inspireret af naturen og har lyst til at bringe den tættere på dit hjem. Med By Nord puder til børn får du dejlige, søde puder med dyreprint på forsiden, som børnene vil elske. Betrækket er fremstillet af 100 % bomuldskanvas, som er et rigtig lækkert, blødt og helt naturligt materiale, der samtidig er meget slidstærkt. Betrækket og inderpuderne er nemme at vedligeholde, da de let kan puttes en tur i vaskemaskinen. Inderpude medfølger til alle betræk.