FERIELUKKET – ORDRE SENDES TIRSDAG D. 27/02 – SPAR 15% PÅ ALT I SHOPPEN - BRUG KODEN X15

DOT CREME/GREY sengerand fra Cam Cam

649,00 DKK

På lager- Leveringstid: 1-3 dage

Beskrivelse

Smuk og elegant sengerand fra Cam Cam, i den bedste kvalitet. Sengeranden er lavet i et tidsløst design, som kan bruges mange år frem i tiden. Der er kræset for detaljerne og lagt stor vægt på funktionalitet. Dette er sengeranden der giver dig følelsen af hverdagsluksus, som du samtidig kan holde ud at se på i årevis.

En sengerand er uundværlig i babys første leveår, så det er ikke her man skal gå på kompromis med kvaliteten. Sengeranden afskærmer for omgivelserne og skaber tryghed for den lille, så baby kan få ro og fred til at sove. Desuden afskærmer sengeranden også for tremmerne, utrolig praktisk så man slippe for, at arme og ben stritter ud.

Sengeranden er holdt i en klassisk offwhite nuance, med charmerende små dots i en grå nuance. Sengeranden fastgøres til tremmerne med bændler, en flot ekstra detalje, der fuldender det elegante looket.

Betrækket er nemt aftageligt ved vask.

Mål: ca. 360 x 30 x 2,5 cm

Materiale: Prosuktet er OCS-certificeret (CERES 0195) (OCS-Produceret med 100% økologisk dyrket bomuld).

Sikkerhed! Bind bændlerne på ydersiden af sengen og justér sengeranden til den seng du bruger. Klip overskyddende bånd af, af sikekrhedsmæssige årsager. Bruger du ikke bændlerne i bunden, skal disse klippes helt af, så baby ikke kan få fat i dem. 

 

Mærke

Cam Cam