Kapok ammepude fra Cocoon Company

349,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Denne ammepude fra Cocoon Company er fyldt med 100% økologisk og allergivenligt kapok, og betrukket med 100% økologisk bomuld. Er du på udkig efter produkter som giver en kemifri hverdag, og som har fokus på dit og dit barns velvære, så er denne ammepude noget for dig. 

Ikke nok med at ammepuden er både allergivenlig og økologisk, så er den også produceret med bæredygtighed og menneskerettigheder i fokus. 

Hvis du ammer, så er ammepuden et vigtigt supplement. Ammepuden sikrer at du sidder optimalt, og kan slappe af i alle muskler og led. Spænder du kan det give problemer i form af muskel- og ledsmerter, dårlig nedsløbsrefleks og nedsat mælkeproduktion. Med ammepuden fra Cocoon Company sikrer du ergonomi - samtidig med, at du sikrer gode, naturlige materialer kommer tæt på jeres hud og giver en kemifri ammetid. 

En ammepude med kapok - hvorfor?

Kapok er silkebløde fibre, som egner sig godt til (stort set) alt. Kapok er modstandsdygtigt overfor bakterier, svampesporer og husstøvmider, og de kan IKKE leve i kapokken. Når du vælger et produkt med kapok sikrer du altså, at det er et allergivenligt, økologisk og bæredygtigt produkt. Kapok er godt at vælge som forebyggende mod husstøvmide allergi, men også hvis dit barn, du eller en anden i familien allerede har allergi. 

Når du modtager din ammepude med kapok, behøver du ikke at vaske den. Som nævnt ovenfor, så er det et 100% økologisk naturprodukt, hvor bakterier ikke kan leve. Hvis uheldet er ude, og du er nød til at vaske din kapok ammepude, så kan den vaskes på 60 grader. Den skal tørretumbles efterfølgende, og den skal tørretumbles længere end du kender fra en alm. dun dyne eller pude.