Kapok dobbelt dyne 220x240 fra Cocoon Company

Pris
1.999,20 DKK
Før prisre
2.499,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Denne store dobbeltdyne i 220x240 fra Cocoon Company giver de absolut bedste betingelser for at du kan have en god nats søvn uden at blive forstyrret af sved, kulde, fugt eller et dårligt sovemiljø.

Opvågninger om natten kan ødelægge din nattesøvn, hvilket har indvirkningen på koncentrationen, udviklingen og dit generelle ve og vel. 

Vi tilbringer omkring 1/3 af vores liv på at sove, og det er altså rigtig mange timer i sengen. Dit barn bruger endnu flere timer, da mange børn sover 12+ timer hver eneste nat. Derfor er det utroligt vigtigt, at du sørger for, at dit sovemiljø er så godt som muligt. Med denne dobbelt dyne med kapokfyld er du fri for kemi. Samtidig får du en dyne, som er temperaturregulerende - dvs. den regulerer sig efter din kropstemperatur, og sørger for at du ikke har det for varmt eller koldt. 

De fleste er meget bevidste omkring, hvilken indvirkning dagligdagens kemi har på os og vores krop, og produkterne fra Cocoon Company er økologiske og kemi frie og trygge for alle i familien at bruge.

Minus kemi og støvmider

Du plejer nok at vaske dit og dit barns nye tøj inden i bruger det - for at vaske overskudsfarve og overskuds kemi fra produktionen væk. Det er ikke nødvendigt med denne kapok dyne. Den kan tages i brug med det samme - uden dårlig samvittighed. Materialerne der er brugt til produkterne er nemlig 100% naturlige. Den har kapok indvendigt og bomuld udvendigt. Det sikrer en søvn fri for kemikalier.

Støvmider slipper du også for med denne dyne. Bakterier, støvmider og svampesporer kan ikke leve i kapokfyldet, da der findes et bitterstof i kapok. 

Kapok som fyld - hvorfor?

Kapokfibre kommer fra kapoktræet som også kaldes "Silke træet". Det kaldes det, fordi fibrene er silkebløde på overfalden, og gør det altså til et perfekt materiale i dyner, puder og madrasser. Som nævnt ovenfor er kapok desuden modstandsdygtigt overfor husstøvmider og bakterier. Du sikrer altså at du får et allergivenligt sovemiljø, hvis du vælger kapok.

Det kan både bruges forebyggende, for at undgå at allergi for husstøvmider skal opstå - eller hvis du allerede har den kedelige allergi - her kan det lette generne i dagligdagen. 

Kapok er fyldt med luft, og dét er denne struktur der sikrer den gode temperaturregulerende effekt, som gør at du kan bruge dynen året rundt. 

Vask og tørring

Kapok behøver ikke vaskes, da der som nævnt ikke kan leve bakterier heri. Er det nødvendigt, så kan du sagtens vaske dynen. Den skal vaskes på max 60 grader, og kræver at du kan tørretumble den efterfølgende. Tjek til den hver 30. min og nulre kapokken mellem fingerene. Hver opmærksom på, at kapok kan suge rigtig meget vand, og derfor skal tumbles længere tid end du normalt er vant til med en dun dyne.

Kapokprodukter kan "falde sammen" med tiden, og kapokfibrene mister sin fluffy og luftige struktur - det kan nemt løses ved at putte produktet i tørretumbleren ca. 30 minutter - så får den sin struktur tilbage.