Kapok lift madras 31x75 fra Cocoon Company

Pris
279,20 DKK
Før prisre
349,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Denne madras fra Cocoon Company giver de absolut bedste betingelser for at dit barn kan have en god nats søvn uden at blive forstyrret af sved, kulde, fugt eller et dårligt sovemiljø.

Madrassen passer til lift og måler 31x75.

Opvågninger om natten kan ødelægge dit barns nattesøvn, hvilket har indvirkningen på koncentrationen, udviklingen og barnets generelle ve og vel. 

Vi tilbringer omkring 1/3 af vores liv på at sove, og det er altså rigtig mange timer i sengen. Dit barn bruger endnu flere timer, da mange børn sover 12+ timer hver eneste nat. Derfor er det utroligt vigtigt, at du sørger for, at dit barns sovemiljø er så godt som muligt. Men denne madras med kapokfyld er du fri for kemi. Samtidig får du en madras, som er temperaturregulerende - dvs. den regulerer sig efter dit barns kropstemperatur, og sørger for at han/hun ikke har det for varmt eller koldt

De fleste er meget bevidste omkring, hvilken indvirkning dagligdagens kemi har på os og vores krop, og produkterne fra Cocoon Company er økologiske og kemi frie og trygge for alle i familien at bruge.

Minus kemi og støvmider

Du plejer nok at vaske dit og dit barns nye tøj inden i bruger det - for at vaske overskudsfarve og overskuds kemi fra produktionen væk. Det er selvfølgelig lidt svært med en madras, men du behøver heller ikke at frygte kemi. Den kan bruges uden dårlig samvittighed. Materialerne der er brugt til madrassen er nemlig 100% naturlige. Den har kapok indvendigt og bomuld udvendigt. Det sikrer en søvn fri for kemikalier.

Støvmider slipper dit barn også for med denne madras. Bakterier, støvmider og svampesporer kan ikke leve i kapokfyldet, da der findes et bitterstof i kapok. 

Kapok som fyld - hvorfor?

Kapokfibre kommer fra kapoktræet som også kaldes "Silke træet". Det kaldes det, fordi fibrene er silkebløde på overfalden, og gør det altså til et perfekt materiale i dyner, puder og madrasser. Som nævnt ovenfor er kapok desuden modstandsdygtigt overfor husstøvmider og bakterier. Du sikrer altså at dit barn får et allergivenligt sovemiljø, hvis du vælger kapok.

Det kan både bruges forebyggende, for at undgå at allergi for husstøvmider skal opstå - eller hvis dit barn allerede har den kedelige allergi - her kan det lette generne i dagligdagen. 

Kapok er fyldt med luft, og dét er denne struktur der sikrer den gode temperaturregulerende effekt, som gør at dit barn kan bruge dynen året rundt. 

Vedligeholdelse af kapokmadras

En madras med kapok skal vedligeholdes som alle andre madrasser. Sørg for at lufte ud i soveværelset flere gange dagligt, og vend madrassen hver 2-3. måned. Red ikke sengen lige efter du er stået op, men lad madrassen få luft. Støvsug madrassen når du skifter sengetøj.

Vigtigst af alt - beskyt din madras med en topmadras eller en rullemadras. Vi har begge dele med kapok fyld.