Kapok sengerand 70x140 fra Cocoon Company

Pris
279,20 DKK
Før prisre
349,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Denne sengerand fra danske Cocoon Company måler 70x140 cm. og giver de absolut bedste betingelser for at dit barn kan have en god nats søvn uden at blive forstyrret af sved, kulde, fugt eller et dårligt sovemiljø.

OBS: Hvis du ønsker at sengeranden skal gå hele vejen rundt langs kanten i sengen, skal du bruge 2. 

Opvågninger om natten kan ødelægge dit barns nattesøvn, hvilket har indvirkningen på koncentrationen, udviklingen og kroppens generelle ve og vel. 

Vi tilbringer omkring 1/3 af vores liv på at sove, og det er altså rigtig mange timer i sengen. Dit barn bruger endnu flere timer, da mange børn sover 12+ timer hver eneste nat. Derfor er det utroligt vigtigt, at du sørger for, at dit  og dit barns sovemiljø er så godt som muligt. Men denne sengerand med kapokfyld er du fri for kemi. Samtidig får du en sengerand, som er temperaturregulerende - dvs. den regulerer sig efter kroppens temeratur, og sørger for at han/hun ikke har det for varmt eller koldt. 

De fleste er meget bevidste omkring, hvilken indvirkning dagligdagens kemi har på os og vores krop, og produkterne fra Cocoon Company er økologiske og kemi frie og trygge for alle i familien at bruge.

Minus kemi og støvmider

Du plejer nok at vaske dit og dit barns nye tøj inden i bruger det - for at vaske overskudsfarve og overskuds kemi fra produktionen væk. Det er ikke nødvendigt med denne Cocoon Company sengerand. Den kan tages i brug med det samme - uden dårlig samvittighed. Materialerne der er brugt til sengeranden er nemlig 100% naturlige. Den har kapok indvendigt og bomuld udvendigt. Det sikrer en søvn fri for kemikalier.

Støvmider slipper dit barn også for med denne kapok sengerand. Bakterier, støvmider og svampesporer kan ikke leve i kapokfyldet, da der findes et bitterstof i kapok. 

Kapok som fyld - hvorfor?

Kapokfibre kommer fra kapoktræet som også kaldes "Silke træet". Det kaldes det, fordi fibrene er silkebløde på overfalden, og gør det altså til et perfekt materiale i dyner, puder og madrasser. Som nævnt ovenfor er kapok desuden modstandsdygtigt overfor husstøvmider og bakterier. Du sikrer altså et allergivenligt sovemiljø, hvis du vælger kapok.

Det kan både bruges forebyggende, for at undgå at allergi for husstøvmider skal opstå - eller hvis dit barn allerede har den kedelige allergi - her kan det lette generne i dagligdagen. 

Vask og tørring

Kapok behøver ikke vaskes, da der som nævnt ikke kan leve bakterier heri. Der kan selvfølgelig ske store uheld, også kan du sagtens vaske sengeranden. Den skal vaskes på max 60 grader, og kræver at du kan tørretumble den efterfølgende. Tjek til sengeranden hver 30. min og nulre kapokken mellem fingerene. Hver opmærksom på, at kapok kan suge rigtig meget vand, og derfor skal tumbles længere tid end du normalt er vant til.

Kapokprodukter kan "falde sammen" med tiden, og kapokfibrene mister sin fluffy og luftige struktur - det kan nemt løses ved at putte produktet i tørretumbleren ca. 30 minutter - så får den sin struktur tilbage.