Om Dreams for Kids

Idéen om Dreams for Kids fødes

Velkommen til Dreamsforkids.dk.

Ideen til dreams for kids opstod da vi var på vej på sommerferie i 2011. Min kæreste Camilla har en sengetøjs mani, og har altid købt dyrt og lækkert sengetøj til vores 2 børn, i ret så store mængder. Er sikker på at vi har så meget, at vi kan skifte sengetøj hver dag, og stadig have til en hel måned.

Camilla var blevet træt af, at man ikke kunne købe alle de lækre sengetøjs mærker et sted, og på den måde spare noget porto. Hun måtte altid handle flere steder, for at få det sengetøj, som hun mente vores børn ikke kunne leve uden, og så havde hun hurtigt brugt mange penge på porto. Der er rigtige mange webshops, men der var ikke nogle nicheshops, som kun havde produkter til børnenes puttetid. Så på vores lange køretur fra København til Italien, blev ideen til dreamforkids.dk født. I efteråret 2011 åbnede hjemmesiden dreamforkids.dk

Vi er en familie på 5, som står bag webshoppen dreamsforkids.dk. Far Rasmus, mor Camilla, storebror Kian (8 år) lillesøster Alina (7 år) og lillebror Linus (3 år) og så har vi også en super dejlig labrador, Signe.
Vores lille familie team får også hjælp af farfar Per og kammeraten Nicki. Uden Nicki, var dreamsforkids.dk aldrig blevet til andet end blot en idé. Nicki står for alt teknisk på hjemmsiden.

Konceptet om bag DreamsforKids.dk

Vores koncept er bygget op omkring børnenes puttetid, som vi her hjemme synes er meget vigtigt, for at børnen får en ordentlig søvn. Vi er en niche shop, som lægger stor vægt på kvalitet og god service. Derfor forhandler vi kun mærker, der lever op til de højeste standarder inden for kvalitet og mode. Vi har et bredt sortiment inden for puttetilbehør til børn i alderen 0-6 år. Vores tema er så unikt, at du ikke finder det i nogen anden butik. Hos os finder du putte tilbehør fra kendte danske og udlandske mærker.

På Dreamsforkids.dk finder du altid det sidste nye inden for de mærker vi har i vores sortiment.

Vi støtter

Miljøvenligpakning

Bedste hilsner
Rasmus og Camilla

P.S. Hvis du vil læse mere om os, så kan du besøge Camilla's blog her.