Returnering af vare

DreamsforKids.dk yder 14 dages fuld returret fra den dag du modtager din pakke.

For at gøre fortrydelsesretten gældene, skal du tydeligt give os besked herom senest på dag 14 efter modtagelsen. Dette gøres ved at sende en mail til info@dreamsforkids.dk. Når vi har modtaget besked om at returneringen vil finde sted, har du yderligere 14 dage til at returnere varen til os. Det er ikke nok, at du blot nægter modtagelse af pakken, eller blot lader vær med at afhente din pakke. Når pakken sendes retur er det vigtig, at du sender varen retur i forsvarlig emballage og at du vedlægger en kopi af din følgeseddel, eller en lille note med dit ordrenummer på, så vi kan behandle din returnering. Ved manglende ordrenummer, kan pakken ikke behandles. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret og sender varen retur, er det dig som forbuger der bærer ansvaret for pakken. Går pakken i stykker under transporten eller bliver væk, er det dit ansvar. Vi anbefaler derfor, at du sender dine pakker retur som forsikret pakkepost, så du har en kvittering på, at din pakke er afsendt.

Hvis du ikke selv sender din pakke, bliver Dreamsforkids pålagt en ekstra retur-fragtomkostning. Dette beløb, samt et administrationsgebyr på 50 DKK vil blive modregnet, når returvarenes værdi refunderes. Dette gælder både ved, modtagelse nægtet og ved uafhentet pakker, med leveringer i Danmark og udlandet. Vær opmærksom på, at pakker der kommer retur fra udlandet kan være høje i returpris.

Vi modtager ikke returpakker sendt med efterkrav, eller hvis de ikke er sendt med omdeling til rette adresse. Du skal være opmærksom på, at hvis du vælger at sende din pakke retur som brev, skal pakken kunne komme i en almindelig postkasse, ellers sender postnord pakken retur til dig.

Når vi har modtaget varen og vi har godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere beløbet til det kreditkort, der blev benyttet ved handlen. Returpakker behandles inden for 1-7 hverdage, ved travlhed kan der gå op til 14 dage. Hvis returneringen ikke overholder returbetingelserne, vil du modtage et tilgodebevis på det pågældende beløb. Pakker modtaget 14 dage efter tilkendegivelsen af returnering, vil blive fratrukket 25% af varensværdi, dog minimum 50 kr. 

Du skal selv afholde alle de omkostninger, der må være ved at sende varen retur. 

Din pligt:

Du har som kunde pligt til, at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som ved modtagelsen.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis refunderet dine penge. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Ombytning:

Ønsker du at ombytte en varer du har købt hos Dreams for Kids, skal du gå ind på shoppen og bestille den varer du istedet ønsker. Dette sikre at din nye vare leveres hurtigst muligt og at din kvittering matcher dit køb. Køber står selv for returfragten. Husk at vedlægge en kopi af din følgeseddel, eller en lille note med dit ordrenummer på, så vi kan behandle din returnering. Ved manglende ordrenummer, kan pakken ikke behandles. Køb en returlabel her.

OBS! Hvis du benytter vores returlabel, skal du have en kvittering fra GLS pakkeshoppen om, at de har modtaget pakken.

Klage:

Ved klage kan du rette henvendelse til info@dreamsforkids.dk eller hos Forbrugerklagenævnet

 

Returneringen skal sendes til:
DreamsforKids | Sundkaj 7, Elv. 4, Kld | 2100 København Ø


Det er ikke muligt at returnere eller ombytte pakker, personligt på adressen.

Sådan gør du:

1. Meld din returnering

For at vi hos DreamsforKids kan behandle din returnering, skal du sende os en mail, vedrørende din returnering.

Meld din returnering her

Du bedes altid medsende dit ordrenummer,
så vi hurtigt kan finde dig i systemet.

2. Pak din returnering ned

Vedlæg en kopi af din følgeseddel eller en note med dit ordrenummer. Pak det hele forsvarligt ind, så intet kan gå i stykker under transporten. Ved returnering skal varen være i original emballage, ubrugt og væsentlig samme stand, som ved modtagelsen.

3. Returnér forsendelsen

Bestil en returlabel fra DreamsforKids med fortrykt adresse til kun 39,-

Bestil returlabel

eller send retur til

DreamsforKids ApS, Sundkaj 7, Elv. 4, Kld. 2100 København