SOLID CRISP WHITE sengerand fra Liewood - Økologisk - Køb her

SOLID CRISP WHITE sengerand fra Liewood

599,00 DKK
Beskrivelse

Elegant sengerand fra danske Liewood, i den bedste og blødeste kvalitet. Sengeranden er lavet i et smuk, klassisk og tidsløst design, som kan bruges mange år frem i tiden. Der er kræset for detaljerne og lagt stor vægt på funktionalitet. Dette er uden tvivl sengeranden der giver dig følelsen af hverdagsluksus, som du samtidig kan holde ud at se på i årevis.

En sengerand er uundværlig i babys første leveår, så det er ikke her man skal gå på kompromis med kvaliteten. Sengeranden afskærmer for omgivelserne og skaber tryghed for den lille, så baby kan få ro og fred til at sove. Desuden afskærmer sengeranden også for tremmerne, utrolig praktisk så man slippe for, at arme og ben stritter ud.

Sengeranden er ensfarvet hvid og fastgøres til tremmerne med bændler, en flot ekstra detalje, der fuldender det elegante looket. 

Betrækket er nemt aftageligt ved vask.

Mål: 30 x 360 x 2.5 cm.

Materiale: 100% Økologisk bomuld og fyld af polyetherskum

Sikkerhed! Bind bændlerne på ydersiden af sengen og justér sengeranden til den seng du bruger. Klip overskyddende bånd af, af sikkerhedsmæssige årsager. Bruger du ikke bændlerne i bunden, anbefaler vi at disse klippes helt af, så baby ikke kan få fat i dem. 

Mærke

Liewood