Thorsbrenner

Throsbrenner pusletasken skal være med til at give forældre en overkommelig og overskuelig tilgang til at pakke når man skal ud af døren med små børn. Efter selv at have fået børn, stod Michelle Thorsbrenner i sitationer hvor hende og partneren havde pakket forskelligt og glemt essentielle ting. Dette stod hun til at ændre og skabte derfor en pusletaske som var nem og praktisk.

Der er skabt overskuelighed, så man ikke blander alt i en stor pærevælling og må bruge tid på at skabe overblik nede i et stort rum med alle ting. Letheden ved at dele pusletasken op i overkommelige rum, skal give børnefamilier muligheden for at gøre hverdagen lettere. 

Her er en pusletaske som kan bruges længere end bare de første par måneder, og er i stedet optimeret til at følge alle stadier af dit barns behov gennem tiden. Omskiftelighed er centrum og det er deraf Thorsbrenner pusletaske blev skabt. Med fokus på at barnets og dit behov skifter med tiden, kan denne taske følge alle ble-stadier. 

Michelle Thorsbrenner er skaber at denne pusletaske. Hun skabte den med tanken om at forældre i dag skal have bedre muligheder i en hverdag med blebørn. Med en baggrund indenfor udvikling, strategi og marketing har Michelle formået at skabe et produkt som hun kan stå inde for som forældre og gerne vil dele med alle andre som står i samme situation.

tune Filtrer Produkt
-20%
Pusletaske grøn fra Thorsbrenner

Pusletaske grøn fra Thorsbrenner

1.039,20 DKK

-20%
Pusletaske rød fra Thorsbrenner

Pusletaske rød fra Thorsbrenner

1.039,20 DKK

-20%
Pusletaske sort fra Thorsbrenner

Pusletaske sort fra Thorsbrenner

1.039,20 DKK

Vis flere produkter


Thorsbrenner er et nyt dansk design som blev skabt for knapt 3 år siden. Thorsbrenner pusletaske er lavet med tanken om innovative løsninger til forældre. Denne pusletaske er alt-i-én med tanke om lethed og muligheder i én taske. Med markater til forskellige rum i tasken, sørges der for at alt huskes når man er på farten og gør det ligeledes nemt at finde ting i tasken.

Indeholdt er 3 tasker i forskellig størrelse som kan tages fra seperat, så det passer til behov. Hæng tasken på barnevognen uden problemer. Tilhørende er også en lille suttetaske som kan indeholde en sut og kan hæftes fast på selv tasken. Pusletasken har store lynlåse, så den er nem at bruge når du kun har en hånd fri. Materialet er slidstærkt polycotton og har en vandafvisende overflade med bæredygtigt kunstlæder som gør den holdbar og slidstærk. I tasken findes også en foldbar puslemåtte som er lavet af 100% økologisk bomuld og sørger for komfort og tryghed til dit barn.