Undertøj

Herunder finder vores store udvalg af undertøj til børn. Hos Dreams for Kids fås undertøjet i størrelserne 2-6 år. Alt vores undertøj er lavet af 100% bomuld. Undertøj er uundværligt for de små poder året rundt: I de kolde måneder kan barnet have undertøj på inden under tøjet, og i de varme måneder kan barnet sove i undertøj i stedet for nattøj, så barnet ikke får det for varmt.


Vis flere produkter


Mere information om Undertøj

Hvem siger undertøj skal være kedeligt? Dreams for Kids’ store udvalg findes i et væld af farver og mønstre!

Underbukser og undertrøjer til drenge og piger er gode, lige så snart barnet skal pottetrænes, så barnet nemt kan komme på potten uden at skulle have knappet en besværlig bodystocking op.

Det er vigtigt for barnets trivsel, at undertøjet sidder rigtigt og er komfortabelt. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste mærker på markedet til dit barn. Alle mærkerne er lavet af 100% bomuld, nogle af dem, som for eksempel Fred’s World er endda af økologisk bomuld. Bomuld er et dejligt blødt naturmateriale og det sikrer at huden kan ånde igennem tøjet, så barnet ikke bliver overophedet. Vi har designs for alle, da vi både har klassisk som for eksempel Joha, moderne såsom Albababy og retro Småfolk og Danefæ og mange andre fede mærker.

Vi har lækkert undertøj fra mærkerne: Albababy, Danefæ, Fred's world, Joha, Småfolk, Noa Noa og Okker Gokker. Vi får ofte nye mærker og større sortimenter i shoppen, så hold endelig øje med siden her.